اوج مصرف برق به ۶۷ هزار مگاوات رسید (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نحوه دریافت خسارات ناشی از قطعی برق + لینک سامانه پیش‌بینی قیمت طلا و سکه در روز شنبه ‍۱۷ خرداد ۱۴۰۴ ارزیابی خسارات ۳ هزار کانتینر در انفجار بندر شهید رجایی پیش بینی بورس برای فردا (شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) آخرین وضعیت بازار سکه و طلا | رشد اونس جهانی و اثر آن بر بازار داخل پرداخت کالابرگ به خردادماه ۱۴۰۴ می‌رسد؟ ویدئو| رئیس برنامه و بودجه: مطالبات گندم‌کاران تا ۱۰ روز دیگر پرداخت می‌شود ارزش بازار سرمایه در پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ از ۱۳.۶ هزار همت عبور کرد انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث همچنان معطل سازمان امور مالیاتی شرط سنی برای دریافت پروانه کسب حذف شد رشد دو برابری اعتبارات استانی و ملی بودجه خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ سکه ۲ میلیون تومان گران شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) واکنش سازمان بورس به معاملات مشکوک و دارندگان اطلاعات نهانی سهام خودروسازان امتیاز ویژه واردات کشنده برای رانندگان کامیون+ جزئیات بخشنامه نکات بهداشتی ذبح دام در عیدقربان | گوشت تازه نباید بلافاصله پس از ذبح دام مصرف شود ویدئو| خبر خوش رئیس سازمان برنامه و بودجه برای بازنشستگان کشوری عملکرد مدیران صندوق‌های اهرمی زیر ذره بین سازمان بورس تدوین طرح دوفوریتی توسط نمایندگان مجلس برای حل مشکلات کامیون‌داران نصب برچسب بدمصرفی سردر واحدهای تجاری و بانک‌ها جزئیاتی از افزایش قطعی قیمت نان قیمت طلای جهانی امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) افزایش یافت قیمت خودرو در بازار امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | یک خودرو ۹۰ میلیون تومان گران شد + جدول مزایای کارمندان بر اساس عملکردشان پرداخت می‌شود | ۳ دستگاه مشمول مشخص شد پرواز‌های فرودگاه امام (ره) امروز (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) ۵ ساعت توقف خواهند داشت ارزش معاملات صندوق‌های طلا در بازار سرمایه به ۱.۹ همت رسید ویدئو| توضیحات سخنگوی دولت درباره تاخیر در پرداخت کالابرگ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عرضه خودرو در بورس کالا تنها راه حل برای رفع چالش قیمت گذاری خودرو مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

 ریزش قیمت خودرو‌های وارداتی همچنان ادامه دارد | سورنتو ۲۰۰ میلیون تومان ارزان شد

  • کد خبر: ۶۴۸۰۱
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۶
 ریزش قیمت خودرو‌های وارداتی همچنان ادامه دارد | سورنتو ۲۰۰ میلیون تومان ارزان شد
بررسی‌های میدانی صورت گرفته حاکی از آن است که روند قیمت خودرو‌های وارداتی از ابتدای فروردین ماه تاکنون ریزشی بوده است به طوری که خودرو کیا سورنتو در این مدت ۲۰۰ میلیون تومان ارزان شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، ریزش قیمت‌ها در بازار خودرو‌های وارداتی همسو با ریزش نرخ‌ها در بازار‌های موازی طلا، سکه و ارز در فروردین ماه رقم خورده است؛ در فروردین بهای دلار ۵/ ۳ درصد و قیمت سکه ۵/ ۸ درصد کاهش داشته است.

ریزش قیمت خودرو‌های وارداتی در فروردین ماه باعث شده است که خودرو رنو کولیوس در این مدت ۵۰ میلیون تومان ارزان شود و از ۲ میلیارد و صد میلیون تومان امروز به قیمت ۲ میلیارد و ۵۰ میلیون تومان برسد و همچنین خودرو رنو تالیسمان نیز در این مدت ۳۰ میلیون تومان ارزان شده است و این خودرو در حال حاضر ۱ میلیارد و ۶۳۰ میلیون تومان قیمت دارد و در میان خودرو‌های کیا نیز این ریزش قیمت‌ها مشهود است به طوری که کیا اپتیما در این مدت ۱۵۰ میلیون تومان ارزان شده است و این خودرو در حال حاضر ۱ میلیارد و ۵۸۰ میلیون تومان قیمت خورده است و کیا سورنتو نیز در این مدت ۲۰۰ میلیون تومان ارزان شده است و این خودرو از ۳ میلیارد تومان در ابتدای فروردین ماه امروز به قیمت ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان رسیده است.

خودرو میتسوبیشی asx نیز در فردین ماه ۵۰ میلیون تومان ارزان شده است و از یک میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان به یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان رسیده است و در میان خودرو‌های هیوندای، اما ریزش قیمت‌ها با درصد کمتری رخدداده است به طوری که هیوندای النترا از ابتدای فروردین ماه تاکنون ۲۰ میلیون تومان ارزان شده است و این خودرو در حال حاضر یک میلیارد و ۱۲۰ میلیون تومان قیمت خورده است.

قیمت روز خودرو‌های وارداتی در جدول زیر آمده است:

 ریزش قیمت خودرو‌های وارداتی همچنان ادامه دارد | قیمت سورنتو ۲۰۰ میلیون تومان ارزان شد

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->